HOME

ebookrecensies.nl

Home / Freds bouwtekeningen meer dan 10000 bouwtekeningen en doehetzelf projecten
Freds Bouwtekeningen Meer dan 10000 bouwtekeningen en doehetzelf projecten

Freds Bouwtekeningen Meer dan 10000 bouwtekeningen en doehetzelf projecten

door Marcel, 05 januari 2019

 

Ebookrecensies geeft antwoord op de 3 vragen die iedereen zich zou moeten stellen voordat hij/zij een online aankoop doet. Wat is het? Wat zeggen anderen over dit product en kan ik mijn geld terug krijgen als het product mij niet bevalt?

Loop je wel eens door de bouwmarkt en denk je: “Dat moet ik toch ook zelf kunnen?”. De prijzen liegen er doorgaans niet om en dat is des te meer reden om eens te kijken naar andere mogelijkheden. Fred Schouten heeft je gehoord en helpt al jaren doe-het-zelvers door heel Nederland en België met het maken van prachtige dingen. Denk hierbij aan een buitenkeuken, robuuste eettafels of een steigerhouten bed.

Fred Schouten is een timmerman en doe-het-zelver in hart en nieren. Iemand met kwaliteiten zoals hij zou je graag als buurman hebben. Helaas is dat voor de meeste mensen niet het geval. Daarom mag je je gelukkig prijzen dat Fred al zijn bouwtekeningen voor jou heeft verzameld.

In zijn boek Freds Bouwtekeningen – De grootste verzameling bouwtekeningen en Doe-Het-Zelf projecten laat Schouten je haarfijn zien hoe je thuis zelf je dingen in elkaar knutselt. Het boek bevat meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die makkelijk te maken zijn. Daarnaast zit bij elke bouwtekening een heldere handleiding die zelfs de grootste kluns door het bouwproces leidt. Tot slot zit er zit er ook nog een materiaallijst bij. Op deze manier kun je rustig voordat je begint, alle benodigde artikelen aanschaffen, en kom je niet halverwege voor verrassingen te staan.

Freds e-book is ontzettend populair en heeft al meer dan 12.500 Nederlanders en Belgen geholpen bij doe-het-zelven. Vanaf nu is het gedaan met uren zoeken naar bouwtekeningen, incomplete bouwplannen, uren uitzoeken wat je nou nodig hebt en bouwtekeningen van een tekenbureau die honderden euro’s kosten. Als jij er klaar voor bent om je eigen bureaus, brievenbussen, hekken, houthokken, pergola’s en noem het maar op zelf in elkaar te knutselen, dan weet je nu waar je terecht kan.

Fred's bouwtekeningen is een ebook geschreven door Fred Schouten, een timmerman en een echte doe het zelver.

In dit ebook biedt hij een verzameling aan van maarliefst 10.000 bouwtekeningen inclusief duidelijke stap-voor-stap bouwplannen voor de meest uiteenlopende doe-het-zelf projecten. Bij elke bouwtekening zit een heldere Nederlandse handleiding en een materiaallijst zodat je weet hoe het in elkaar zit, hoe je dit project zelf stapsgewijs maakt en exact welke materialen je nodig hebt.

Het bouwtekeningen pakket is voor iedere doe-het-zelver van elk niveau. Of je nu voor het eerst iets wilt gaan bouwen of al jarenlang timmerman bent. Het resultaat is even strak door de makkelijk te volgen stappen. Je behaalt makkelijk en snel de mooiste resultaten, tegen een fractie van de kosten van een professioneel tekenbureau.

Daarbij is het pakket een bron van inspiratie voor als je graag met je handen werkt. Als je op zoek bent naar een idee, blader dan door de bouwtekeningen heen en doe geweldige ideeën op. Je hoeft nooit meer op zoek te gaan of dingen zelf uit te vinden.

Het bouwtekeningen pakket is zo ingedeeld dat je er eenvoudig je weg in kunt vinden. Het is overzichtelijk ingedeeld in categorieën waardoor je snel gevonden hebt wat je zoekt.

 

Wat zeggen anderen

 

Bouwtekeningen voor elke klus: Freds Bouwtekeningenpakket. ... Als je op deze pagina bent beland, is de kans groot dat jij bezig bent met een doe-het-zelf project. ... Meer dan 10.000 kant-en-klare bouwtekeningen, plannen en projecten die ...

fredsbouwtekeningen.nl

Freds Bouwtekeningen Meer dan 10.000 bouwtekeningen en doehetzelf projecten. 80 likes. Freds Bouwtekeningen Meer dan 10.000 bouwtekeningen en  ...

facebook.com

Fred's Bouwtekeningen – Meer dan 10.000 bouwtekeningen en projecten! ... geweldige bouwtekeningen! wouter revens · 10.000 doe-het-zelf bouwtekeningen!

nl.pinterest.com

Freds Bouwtekeningen. 74 likes · 1 talking about this. Fred's Bouwtekeningen meer dan 10.000 Doe het zelf projecten!

facebook.com

Fred's Bouwtekeningen – Meer dan 10.000 bouwtekeningen en projecten! ... Everything · Bed maken doe het zelf ontdek zelf hoe (klik hier). More information  ...

nl.pinterest.com

Meer dan 10.000 bouwtekeningen en doe-het-zelf projecten. Fred heeft de afgelopen jaren besteed aan het samenstellen van het meeste complete doe-het -zelf ...

marktplaats.nl

Freds Bouwtekeningen Meer dan 10000 bouwtekeningen en doehetzelf projecten · Het 7x7 afslank receptenboek · 101 Paleo Recepten Kookpakket.

users.skynet.be

6 nov 2018 ... Het is wel fijn als een doe-het-zelf project snel en perfect is afgerond. Het is ... Maak kennis met Freds bouwtekening met meer dan 10.000 ...

kippenhouden.com

Met deze doe het zelf bouwtekeningen van Fred Schouten kun jij zelf ... Fred's Bouwtekeningen bevat meer dan 10.000 bouwtekeningen voor onder meer ...

doehetzelf-bouwtekeningen.nl

Fredsbouwtekeningen Review: Freds bouwtekeningen meer dan 10.000 ... Steigerhout Bouwtekeningen | Doe-het-zelf-projecten – Bouwtekeningen ...

bouwtekeningonline.com

 

Freds Bouwtekeningen Meer dan 10000 bouwtekeningen en doehetzelf projecten

Direct toegang tot meer dan 10.000 bouwtekeningen, plannen en projecten!

+ DWG & CAD Software pakket
+ Steigerhouten Tuinmeubelen Gids
+ Levenslang lidmaatschap

LET OP: Tijdelijke aanbieding!

- 30 dagen niet goed geld terug garantie -

Garantie: minimaal 14 dagen (wettelijk).

Auteur: Fred Schouten

Prijs:€ 47.00

Ja, ik wil toegang tot 10.000+ bouwtekeningen

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

REVIEW ZOEKMACHINE

Benieuwd wat ze te zeggen hebben over jouw bedrijf? Deze review zoekmachine zoekt in alle review website tegelijk.

Mis je nog een reviewsite? Mail me dan op info@globos.nl

Vind je deze tool handig? Plaats dan een link op je website Zou je dan een link willen plaatsen op Plaats dan een link op je website. Je kunt onderstaande code kopieren en plakken op je website.

<a href="https://www.ebookrecensies.nl" target="_blank">eBook Recensies</a>